Hadiah Korporat

Adakah anda sedang mencari hadiah korporat untuk acara yang akan datang, majlis khas atau mencari bahan promosi? Tidak perlu mencari lagi! Super Gift sedia untuk membantu anda mencari hadiah korporat yang sesuai dan memenuhi kehendak anda. Kami ada menyediakan hadiah seperti jurnal, pen, bekas makanan, bekas cincin dan pelbagai jenis hadiah.

Pemberian hadiah korporat adalah langkah yang bijak bagi syarikat untuk menghargai dan mengucapkan terima kasih kepada pihak-pihak yang berjasa dalam dunia perniagaan yang mencabar ini seperti rakan kongsi dan pekerja syarikat. Pemberian hadiah premium juga merupakan strategi pemasaran penting dalam membangun kesedaran jenama.

Sebagai penjual hadiah korporat yang boleh dipercayai di Malaysia, kami menawarkan pelbagai pilihan hadiah termasuk hadiah premium, cenderahati, bahan promosi pengiklanan dan banyak lagi supaya dapat memberikan kepuasan kepada pelanggan.

Dengan Super Gift mengendalikan pilihan hadiah korporat anda, anda boleh menumpukan pada aspek penting lain acara anda tanpa perlu risau.

Semua penyelesaian kami termasuk:

  • Mencetak atau mengukir logo, nama, jenama atau slogan syarikat anda
  • Perkhidmatan untuk pembungkusan hadiah dan pembungkusan pos.
  • Perkhidmatan penghantaran ke seluruh negara.
  • Customize  mengikut kehendak anda.
  • Setiap kualiti item disemak dengan teliti.
  • 2021-Frame

Kami bukan sahaja menawarkan hadiah siap sedia tetapi kami juga boleh customize hadiah sedia ada atau mencipta produk baharu sepenuhnya. Kami akan bekerjasama dengan rangkaian pembekal dan pengilang kami untuk mencipta hadiah sempurna yang sepadan dengan keperluan khusus anda.

Sama ada anda memerlukan sedikit atau banyak hadiah, kami sedia membantu anda. Harga kami berpatutan, dan kami menawarkan kadar yang lebih rendah untuk pesanan pukal.

Sebelum menghantar sebarang hadiah, kami akan mengujinya dengan memeriksa kualiti dan prestasinya bagi memastikan setiap item mencapai jangkaan dan kepuasan pelanggan kami.