Romantic LED Rose Candle Light
zoom_in
  • Romantic LED Rose Candle Light
  • Romantic LED Rose Candle Light
  • Romantic LED Rose Candle Light

RM6.99

Lilin Bunga Ros LED

Bunga tradisional akan layu dan tidak dapat bertahan lama, tetapi Lilin Bunga Rose LED Romantik ini tidak akan layu. Ia bersinar terang pada mala, menwakili cinta berterusan anda terhadap orang tersayang!

Warna
block Out-of-Stock

Bunga asli cepat layu dan tidak tahan lama, tetapi Rose Bertangkai Romantik ini tidak akan layu - ia bersinar terang pada waktu malam, sentiasa mengingatkan pasangan tentang cinta anda kepadanya! Sesuai untuk Hari Valentine, Hari Jadi, Hari Ibu, dan majlis yang serupa, Rose Bertangkai Romantik ini juga sesuai untuk menghiasi kejutan lamaran  perkahwinan anda.

Lampu LED berubah warna secara automatik dari masa ke masa, dengan 7 warna yang berbeza. Ia mengeluarkan cahaya yang lembut dan hangat yang benar-benar dapat memberikan suasana yang sempurna pada bilik anda. Mereka bagus untuk digunakan di bilik tidur, rumah, sebagai hadiah, di bar, kafe, restoran, atau di pesta.

Saiz: 42mm x 75mm

Bahan: Plastik

Berat: 44g

Kuasa: Bateri sel butang (disediakan)

Catatan:

Ia diukuran dengan tangan, ralat ukuran sebanyak 1-2cm.

Harap diingatkan bahawa atas kesan pencahayaan, tetapan kecerahan / kontras monitor, dan lain-lain, mungkin terdapat sedikit perbezaan nada warna foto laman web dan produk sebenarnya.

SGEM077MY

Rujukan Khusus

Produk baru