Adakah anda tengah mencari hadiah korporat untuk acara khas, acara pemasaran atau sebagai bahan promosi yang digunakan untuk menwujudkan kesedaran jenama syarikat anda? Supergift boleh membantu anda dalam pemilihan hadiah korporat yang sempurna mengikut keperluan anda.

Kami mempunyai pelbagai jenis hadiah korporat seperti hadiah premium, cenderahati, produk pengiklanan dan banyak lagi yang dapat memuaskan kerperluan anda atau pelanggan anda.

Kami akan menyelesaikan hadiah korporat untuk anda, jadi anda tidak perlu bimbang pasal hadiah korporat dan dapat memberikan 100% fokus kepada aspek lain.


Kami menyediakan perkhidmatan yang merangkumi:

   ✔ Percetakan atau Ukiran logo, nama syarikat, jenama atau slogan

   ✔Pembungkusan hadiah

   ✔Perkhidmatan Penghantaran Seluruh Negara ke tempat and

   ✔Keperluan khusus

   ✔Jaminan kualiti

   corporate gifts supplier malaysia, super gift

Kami mempunyai pelbagai jenis hadiah sebagai pilihan anda. Laman web kami memnunjukkan jenis-jenis hadiah yang kami tawarkan. Jika anda mencari sesuatu yang spesifik atau tidak dapat mencari apa yang anda cari di laman web kami, sila hubungi kami dan kami akan cuba sedaya upaya untuk mencari hadiah yang anda perlu.

Selain membekalkan hadiah yang disediakan, kami juga menawarkan pilihan sama ada mengubah suai hadiah yang sedia ada atau mencipta produk baru. Kami bekerjasama dengan banyak pembekal dan pengilang untuk mencipta hadiah yang sempurna untuk anda!

Kami dapat membekalkan hadiah dalam jumlah kecil atau besar dan menawarkan harga yang amat berpatutan. Kami dapat membekalkan hadiah korporat dengan harga yang lebih rendah dan bajet untuk memuaskan keperluan anda.

Semua hadiah akan diuji sebelum dihantar kepada anda. Kami akan memastikan setiap item adalah berkualiti dan berfungsi dengan bagus.

Jika anda tengah mencari hadiah korporat yang unik dan sesuai dengan bajet anda, Super Gift adalah pilihan terbaik.Hubungi kami hari ini untuk sebarang pertanyaan! Hubungi kami di Whatsapp  011-1330–8864 atau e-mel kami.